Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της  Ραδιοερασιτεχνικής Λέσχης Μακεδονίας   SZ2M

http://www.hitwebcounter.com/freecounterfeatures.php
M.A.R.C. Counter

Εκείνο που εξέπληξε κυριολεκτικά τους ασκούμενους και εντυπωσίασε τους επικεφαλής των εφέδρων, ήταν η τέλεια ,απόλυτη και απρόσκοπτη τηλεπικοινωνία των δεκάδων μονάδων -που ελάμβανον μέρος στην
άσκηση - με το κέντρο επιχειρήσεων, παρά τον εξαιρετικά δύσκολο γεωγραφικά χώρο ( με παρεμβολή υψωμάτων μεγάλου υψομέτρου, και έλλειψη παντελώς οπτικής επαφής) η οποία επετεύχθη από την τεχνική ομάδα της Ραδιοερασιτεχνικής Λέσχης Μακεδονίας ( Makedonian Amateur Radio Club - M.A.R.C ) η οποία κατόρθωσε το ακατόρθωτο, να γεφυρώσει
τηλεπικοινωνιακά τα "απρόσιτα τηλεπικοινωνιακά σημεία" με Link και να επιτύχει φανταστικής ποιότητος επικοινωνία με το κέντρο επιχειρήσεων με απλά φορητά VHF ραδιοτηλέφωνα!

Τον εντυπωσιασμό του για την ποιότητα των επικοινωνιών, μαζί με τα θερμά του συγχαρητήρια, εξέφρασε ο επικεφαλής των Εφέδρων Αττικής κ. Καρβέλης Δημήτριος, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι " πρώτη φορά στις αναρίθμητες ασκήσεις που έχω λάβει μέρος, συνάντησα τόσο τέλεια επικοινωνία"


Τα συγχαρητήρια τόσο του επικεφαλής της Λ.ΕΦ.ΕΔ Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννη Σιδηρόπουλου , όσο και των υπολοίπων Εφέδρων δέχθηκαν οι εκπρόσωποι της "M.A.R.C" : κ.κ. Φώτιος Νιώτης- Πρόεδρος ( Sv2sa ), Γεώργιος Ψαρρός- Αντιπρόεδρος / προϊστάμενος του τεχνικού Τμήματος της Λέσχης,( sv2-jje ), Γεώργιος Πετρίδης ( sv2fpa ) και Γεώργιος Σακαλής ( sv2hqk ) .

Ο Πρόεδρος της M.A.R.C, δήλωσε ότι : "ο σχεδιασμός και η εκτέλεση αυτού του εξαιρετικά δύσκολου έργου της τηλεπικοινωνιακής κάλυψης της περιοχής της ασκήσεως οφείλεται στην αρτιότητα γνώσεων , στις ικανότητες και στην ευστροφία του προϊσταμένου και των μελών του τεχνικού τμήματος της Λέσχης."

Οι sv2hqk και sv2sa sv2sa και sv2jje Με τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας

Αριστερά: Ένα τμήμα εφέδρων, ετοιμο για επιθεώρηση

Δεξιά: Με τους επικεφαλής Εφέδρων Αττικής ( κ. Δ. Καρβέλη) και ΛΕΦΕΔ Θεσσαλονίκης κ. Ιω.Σιδηρόπουλο


Με την απονομή βραβείων και τιμητικών πλακετών, ολοκληρώθηκε η άσκηση της Λ.ΕΦ.Ε.Δ. που έγινε στη Μ. Παναγιά Χαλκιδικής.

Στην άσκηση συμμετείχαν 200 περίπου έφεδροι, από όλη την Ελλάδα. Η άσκηση που διεξήχθη την 6,7 και 8 Μαϊου στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.
Επρόκειτο για μία πραγματικά μεγάλη άσκηση η οποία εκτός από την τεράστια εδαφική έκταση στην οποία αναπτύχθηκε, συμπεριέλαβε και ανάλογες ασκήσεις στο θαλάσσιο χώρο!